title

WAT DOE IK?

wat doe ik foto 5

Na het maken van een afspraak vraag ik je om een aantal dagen bij te houden wat en hoeveel je  eet en drinkt  per dag. Dit eetverslag neemt je mee naar de eerste afspraak.

Tijdens de intake hebben we een gesprek over je eetgewoonten,  leefsituatie,  gezondheid,  beweging, en eet geschiedenis.

De schijf van 5 en Puur Gezond lopen als een rode draad door mijn praktijk. Hierbij is het allerbelangrijkste de beweging en de voedzame voeding. Voeding kun je overal kopen maar wat heeft je lichaam eraan als er geen vitamines/mineralen in zitten.

Ik ga je leren omgaan met voedzame en lekkere voeding waarbij tijd en geld geen rol gaat spelen. Belangrijk is je stofwisseling, hoeveel kun je eten zonder te groeien, misschien moet je eerst meer eten om te kunnen afvallen kortom...er zijn vele mogelijkheden.

Je wordt gewogen op een digitale weegschaal welke vet- spier- en vocht percentages meet. Vervolgens is in een indicator te zien hoe het met je lichaam gesteld is. Je verbranding , je metabolische leeftijd, hoge of lage spiermassa ect. 

Aan de hand van deze informatie stel ik een basismenu op waar je mee aan de slag gaat. Het basismenu wordt voor je gemaakt op jou tijden die je eet en op jou werk en of thuis schema, ook wordt er rekening gehouden met kinderen en echtgenoot.

Tijdens de vervolgconsulten hoor ik van jou hoe het gaat met het basismenu . In de eerste 10 weken heb ik een uitgebreid pakket informatie waarin alles wat met eten , drinken, afvallen, etiketleer, profuctinfo te maken heeft . Je leert omgaan met lekker eten, hoe kun je verantwoordt uit eten te gaan,  wat te doen met verjaardagen ect.

Mijn doel is om jou praktische informatie te geven waarmee je je eigen leefstijl kunt veranderen. Zodat je je gezond en fit gaat voelen af gaat vallen en in balans komt.
Ik nodig je graag uit in mijn praktijk.

 

logo