title

BOOSTCAMP YOUR MIND

Boost camp your mind de outdoor therapie voor jong volwassenen

Fysiek en Mentaal:
Buiten bewegen en sporten in een groene omgeving daarvan kikkert je lijf helemaal op. In een fase met weinig tot geen energie lijkt deze stap heel ver weg. Bij het zetten van deze eerste stap helpen we je graag.

Tijdens een 10 weken durend trainingsprogramma, waarbij je 2x per week in een kleine groep onder begeleiding traint, zorgen we ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in je lichaam, sterker wordt, weer plezier beleeft aan bewegen en dat de positieve energie gaat stromen. Je eigen ik, wordt versterkt in fysiek en mentaal opzicht.

We praten niet over de dingen die je bezig houden. We pakken de problemen op een fysieke manier aan. Je gaat ervaren dat dat op een positieve manier voor je gaat werken.
De trainingen zijn afgestemd op je fysieke kunnen en zijn gevarieerd, uitdagend en het aller- belangrijkste….zijn in de buitenlucht in een groene omgeving. Je zult langzaam gaan ervaren dat je fysieke en mentale grenzen gaat doorbreken. Misschien wel sneller dat je nu voor mogelijk houdt.

Naast de trainingen wordt je begeleid door een gewichtsconsulent. Om fysiek en mentaal weer jezelf te worden, is verantwoorde voeding en een gezond voedingspatroon afgestemd op jou heel belangrijk Juist voeding met een hoge voedingswaarde speelt hier een cruciale rol. We beseffen dat deze kennis vaak niet voorhanden is en we helpen je daar graag bij.

Wanneer je belangstelling hebt voor dit traject of je wilt meer informatie, dan kun je contact opnemen met:

• Bianca van Marle fysiek en mentaal info@hardloopschool-demooievrouw.nl
www.hardloopschool-demooievrouw.nl
06-24944137

• Margret Eppink voeding en mentaal info@gezond-fit.com
www.gezond-fit.com
06-29307800

Kosten voor dit gehele traject bedragen € 595,00 per persoon.
Inbegrepen daarbij zijn:
- 10 weken, 2x per week een training van 75 minuten, in een groep van max 8 pers.
- individuele begeleiding van gewichtsconsulent
- groepsbijeenkomsten over wat doet voeding met jou.